607 944 132 - denně 8.00 - 20.00

PRODEJ A BAZAR DVD A BLU-RAY
0
Nákupní košík
Váš košík je prázdný

PROHLÁŠENÍ O OCHRANÉ SOUKROMÍ

 

  • Prodávající se zavazuje chránit osobní údaje kupujících a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Internetový obchod Playback prohlašuje, že veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím stranám.

 

  • Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje, které mu kupující předá, budou použity pouze k uskutečnění plnění objednávky s kupujícím. V žádném případě nebudou zveřejněny ani poskytovány třetím osobám. Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány prodávajícím v souladu s platnými zákony České republiky.

 

  • Internetový obchod Playback neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne při uskutečnění objednávky data dobrovolně. Takováto data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem využívání služeb serveru Playback.

 

  • Firma Playback si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např. měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý banner. Tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy, a to vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě.Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o nich mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače).
 
 
 
 
Pro výše zmíněné účely zpracováváme následující údaje: Jméno, příjmení, fakturační adresu, adresu pro doručení, e-mailovou adresu, telefonní číslo, čísla objednávek.Údaje dále předáváme Přepravní službě (předáváme jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailovou adresu a doručovací adresu za účelem plnění z kupní smlouvy) a to na základě právního titulu vycházejícího z nařízení o GDPR.
 

 

PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM

 

  • Kupující, který na stránkách prodávajícího provedl registraci, má možnost kdykoliv svoji registraci upravit a změnit tak všechny jím uvedené osobní údaje.
×

ZÁKAZNICKÝ SERVIS


TOP